Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000

проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000 gubi mi мошност колата ,при каране,започва да тресе и в един момент трагва и пак така и на бензин го прави и на гас.двигатела е правен преди една година цялата глава всичко сменено в нея с ново. смених сащосигменти лагери на на буталата .всичко . Сега сам сменил дебитомер преди три месеца от италианеца .стапково моторче 5бр.като подам гас и глахне и губи мошност и започва да пука и не варви спира колата ,знам че сам за диагностик ,но сам чак другата седмица в Картроник Бош.какво да правя хора сещате ли се кадее проблема или в НАДИН и готово

ако ше я даваш в надин преди туи са обади да ти зема някаой неща

напиши коя година е колата и ко е тва ТЦ ? да не е ТС ?
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Re: проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000

Първоначално публикувано от shami79
      проблем с работата на двигатела на алфа 164 тц .2000 gubi mi мошност колата ,при каране,започва да тресе и в един момент трагва и пак така и на бензин го прави и на гас.двигатела е правен преди една година цялата глава всичко сменено в нея с ново. смених сащосигменти лагери на на буталата .всичко . Сега сам сменил дебитомер преди три месеца от италианеца .стапково моторче 5бр.като подам гас и глахне и губи мошност и започва да пука и не варви спира колата ,знам че сам за диагностик ,но сам чак другата седмица в Картроник Бош.какво да правя хора сещате ли се кадее проблема или в НАДИН и готово
      Колата не се продава 92г 164 тс 2000.бензин и газ ще ми кайетели каде да тарся проблема амн от пишман маистори

Comment

На газ ли гърми или на бензин?Кабели и свещи гледал ли си?Сипи и една добавка за прочисване на разпръсквачите.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

при мен се оказаха кабелите, но също така виж за почистване на дроселите

Comment

Същото ми се беше случило преди години - при мене бяха нацепени съединенията между смукателния колектор и главата .
            Провери и тях .
            Също провери и почисти контактите на двата датчика от дясно на главата .
            А коя година е колата - с кой Т.С мотор ?
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И при мен проблем бяха тоците и от там некоректна работа на свещите и така. Провери това, както казаха и колегите.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
              X